Over ons

Over ons 

Vanaf 1 maart 2011 heeft Scheffer Groep, gevestigd aan de Rondweg 82 te Wezep, haar werkzaamheden uitgebreid met de uitzendtak Scheffer Personeelsdiensten B.V.
Inmiddels is deze tak aardig uitgebreid en hebben veel vaste en flexibele medewerkers al een uitdaging kunnen vinden bij diverse externe opdrachtgevers.

Janny Scholten en Carin van den Berg zijn verantwoordelijk voor de Scheffer Personeelsdiensten B.V. en richten hun pijlen op personeel dat inzetbaar is in de bouw, industrie, techniek, sloop- en asbestsanering, boor- en zaagwerk en groenvoorziening. Mensen die stuk voor stuk worden geselecteerd op inzet, professionele passie, betrokkenheid en vakbekwaamheid.

Persoonlijke aandacht voor opdrachtgever en uitzendkracht staan bij de Personeelsdiensten voorop. Het vinden van een geschikte baan of een geschikte betrouwbare kandidaat vereist maatwerk. Wanneer u mensen zoekt die hun vak verstaan, die passen bij uw bedrijf en die weten wat het is om de handen uit de mouwen te steken, dan kan Scheffer Personeelsdiensten u, als externe opdrachtgever, zeker van dienst zijn.

Diploma's en certificaten

Scheffer Personeelsdiensten B.V. heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De medewerkers zijn in het bezit van het VCA diploma of worden daartoe opgeleid. De uitzendkrachten worden uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Scheffer Personeelsdiensten is in het bezit van haar NEN 4400-1 certificaat. Met een op basis van NEN 4400-1 gecertificeerde onderneming uit het Register Normering Arbeid is men beter beschermd tegen fraude en illegaliteit. Dit geldt zowel voor de uitzendkracht als de opdrachtgever.

Registratie

Om de registratie van flexwerkers zo optimaal mogelijk te verwerken is gekozen voor uitzendsoftware van Easyflex. Behalve dat dit systeem naadloos aansluit op NEN 4400-1 is de software van Easyflex modern, gebruikersvriendelijk en ondersteunt alle bedrijfsprocessen voor flexibele arbeid en personele dienstverlening. Het gebruik van deze software is niet locatie gebonden en werkt via een internetverbinding.

Ervaring

Uitzendkrachten van Scheffer Personeelsdiensten B.V. doen ervaring op bij verschillende bedrijven en instellingen. Daardoor wordt hun eigen positie op de arbeidsmarkt versterkt. De medewerkers wisselen regelmatig van baan en werken in periodes die hun het beste uitkomt. Daarnaast is het mogelijk om parttime te werken, waardoor de mogelijkheid bestaat om werk te combineren met een opleiding of andere activiteiten.